Heerlijk als de zomer weer in aantocht is. Lekker genieten van lange, zwoele avonden op het terras. Met het mooie weer, komen echter ook de muggen, vliegen en andere insecten in actie. En die wil je natuurlijk liever buiten houden. Schadébo levert met haar merk Brasser Horsystemen fraaie en praktische hor maatwerkoplossingen voor nagenoeg alle ramen en deuren. En natuurlijk uitsluitend aan de vakhandel.

De meest praktische en subtiele oplossing voor het draai/kiepraam of het naar binnen draaiende raam in hout, kunststof of aluminium: de Inzethor 2000. Leverbaar in 11 standaardkleuren en in elke gewenste RAL-kleur. Ook leverbaar met een zogenaamde ‘dunne lip’ zodat het hor te plaatsen is in ramen met het Politiekeurmerk VEILIG WONEN. Voor plaatsing van de inzethor met dunne lip hoeven de scharnieren niet meer ruimer ingesteld te worden.

De topper onder de horren. Zo wordt de Hor 1000 ook wel genoemd. De plisséhorren zijn zeer fraai vormgegeven en uiterst functioneel. Een groot voordeel van de plisséhordeur is, dat de cassette na het seizoen heel gemakkelijk verwijderd kan worden en tijdens de wintermaanden kan worden opgeborgen. De plisséhorren – verkrijgbaar in verschillende lengte- en breedtematen – zijn zowel in als op de dag te monteren. Ze zijn leverbaar in 5 standaard kleuren en in elke gewenste RAL-kleur.

Het stijlvolle (Italiaanse!) en solide ontwerp in combinatie met comfortabel bedieningsgemak maken de rolhordeur en -raam Hor 6000 tot een absoluut kwaliteitsproduct. De decoratief vormgegeven cassette waarin het gaas zich oprolt, is slechts 42mm diep waardoor de rolhor zowel op als in het kozijn kan worden gemonteerd. Wij leveren de rolhorren standaard met een remsysteem, zodat de trekstijl niet hard in de cassette terugschiet.

Wil je toch liever een vaste hordeur waar je geen omkijken meer naar hebt, dan kun je het beste kiezen voor de Hor 7000. De stijlvolle deuren zijn leverbaar in twee uitvoeringen: scharnierend en schuivend. Leverbaar in 11 standaardkleuren en in elke gewenste RAL-kleur.